Even voorstellen, wij zijn staand vlnr Dirk, Willem, Ad, Ton, Carlo en Hans. Zittend vlnr Victor, Leon, Vincent, Willem en Johnny. Niet op de foto staat Peter. Wij zijn allen medewerkers van PI Middelburg en stuk voor stuk sportieve, recreatieve sportfietsers die een sportieve uitdaging niet uit de weg gaan. Met onze sportieve actie willen wij een steentje bijdragen aan het nieuw te realiseren So Fit & Fun Centrum van het kinderthoraxcentrum van het Erasmus MC Sophia kinderziekenhuis. Kinderen zijn onze toekomst en dienen een onbezorgde jeugd te hebben waarin zij kunnen uitgroeien tot volwassen individuen.

Wij hebben ons ten doel gesteld om met ons initiatief op een sportieve manier, geheel belangeloos en in onze vrije tijd zoveel mogelijk geld op te halen voor het Sophia kinderziekenhuis. Dit doen we samen met collega inrichtingen die we zullen aandoen tijdens onze fietsweek door Nederland. Zij ondersteunen en faciliteren ons door onderdak en verzorging aan te bieden aan het eind van een dagetappe.

Daarnaast organiseren ze ook allerlei acties onder personeel en gedetineerden om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Sophia Kinderziekenhuis.

Voor de uitstraling als eenheid tijdens ons avontuur heeft Minnaar Wielersport uit Middelburg ons, net zoals in 2017 voor de actie PIM steunt Villa Joep, een nieuw fietstenue geschonken.

Ter voorbereiding zullen we een aantal georganiseerde wielertochten in Zeeland gaan rijden en daarnaast rijdt ieder voor zich of met een fietsclub de nodige trainings kilometers. Wij gaan ons uiterste best doen! …. en als jij dat ook doet met een donatie dan kunnen we op vrijdag 20 mei 2022 een mooi bedrag doneren aan het Sophia Kinderziekenhuis!

Collega’s Monique en Dirk zullen ons vergezellen als motorbegeleider,
voor ons veel verkenningen tijdens de etappe uitvoeren en als een baken
voor ons uitrijden waardoor de veiligheid tijdens het fietsen verhoogd
wordt. Top!